Üks vald, viis vallavanemat

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juriidilises mõttes täidab Ene Saar praegu Paistu vallamajas (tagaplaanil) korraga nii endise pisivalla kui uue liitomavalitsuse juhi ülesandeid. Palka saab ta siiski vaid vana ameti jagu.
Juriidilises mõttes täidab Ene Saar praegu Paistu vallamajas (tagaplaanil) korraga nii endise pisivalla kui uue liitomavalitsuse juhi ülesandeid. Palka saab ta siiski vaid vana ameti jagu. Foto: Peeter Kümmel

Kuigi Pärsti, Paistu, Saarepeedi ja Viiratsi vald on juba mitu nädalat juriidilises mõttes teises ilmas, töötavad nende tegevjuhid veel mõnda aega vanaviisi edasi.

Et uue omavalitsuse toimimahakkamine nõuab oma aja, istub 18. novembril volikogus vallavanemaks valitud Ene Saar praegu sisuliselt kahel toolil. Lisaks sellele, et ta valmistab uues ametis ette ühendvalla juhtorganite struktuuri ning tegeleb poliitilise vallavalitsuse kokkupanemisega, täidab ta ka Paistu vallavanema kohustusi, sest see ametikoht pole veel ametlikult kadunud. Topeltpalka Saar siiski ei saa: üleminekuaja lõpuni makstakse talle Paistu vallavanema tasu.

Neli inimest, viis ametit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles