Järgmine aasta toob kaasa palgatõusu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetuste korral ristub sageli politseinike ja päästjate töö. Nüüd on mõlema ameti pidajatel järgmisel aastal ees oodata palgatõusu.
Liiklusõnnetuste korral ristub sageli politseinike ja päästjate töö. Nüüd on mõlema ameti pidajatel järgmisel aastal ees oodata palgatõusu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Järgmisel aastal on riigitöötajatel oodata palgatõusu. Siseministeerium lubab päästjatele ja politseinikele ligi kümneprotsendilist sissetuleku kasvu, tõusevad ka õpetajate palgad, kuid haigla on oma töötasudes korrektiivid juba teinud.

Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere tähendas, et vastavalt arstide, hooldajate ja õdede ühiskondlikule kokkuleppele tõsteti palku juba sel aastal.

Tänavune kasv aga ei tähenda, et järgmisel aastal kindlasti midagi ei muutu. «See on pidev protsess ja kindlasti järgmisel aastal mõnes valdkonnas tõstame ja mõnes korrigeerime, aga kas ja kui palju, alles selgub. Meie lepingud haigekassaga lähevad lukku märtsi lõpul ja alles siis võib millestki kindlast rääkida,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles