Maavalitsus otsib Mõisaküla bussiliinile uut teenindajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaseltsi Mulgi Reisid loobub liini  Mõisaküla–Viljandi teenindamisest.
Aktsiaseltsi Mulgi Reisid loobub liini Mõisaküla–Viljandi teenindamisest. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi maavalitsus on kommertsliine teenindava aktsiaseltsi Mulgi Reisid loobumise tõttu välja kuulutanud avaliku konkursi liini number 409 Mõisaküla–Viljandi teenindamiseks.

See buss väljub igal hommikul kell 6.25 Mõisakülast ja jõuab kell 7.35 Viljandisse. Õhtul väljub buss Viljandist kell 19.50 ja jõuab Mõisakülla kell 20.55.

«Bussifirma on meile teatanud, et ei soovi sellel liinil enam vedamist jätkata,» selgitasViljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kaupo Kase. «Et liin on piirkonna inimestele tähtis, kuulutab Viljandi maavalitsus vastavalt seadusele vedaja leidmiseks välja avaliku konkursi, kes teenindaks liini kommertsalustel.»

Maavalitsus loodab, et uus vedaja asub liini teenindama 1. jaanuarist. «Kindlasti ei saa juhtuda, et Mõisaküla inimesed jäävad maakonnakeskusega bussiühenduseta,» rõhutas Kaupo Kase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles