Rünnak ringkaitse vastu

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Beljaev
Ketlin Beljaev Foto: Marko Saarm / Sakala

HILJUTI JÕUDIS «Pealtnägija» saate meeskond jälile Valga haiglas asetleidnud vahejuhtumile, millest poleks laiem avalikkus suure tõenäosusega teada saanud, kui selle tagajärjel abikaasa kaotanud naine poleks kaamera ette rääkima tulnud. Õigupoolest poleks naine isegi juhtunust teada saanud, kui poleks seda pealt näinud.

Tavaline ongi, et see, mis juhtub haiglaseinte vahel, sinna ka jääb. Patsient on meie meditsiinisüsteemis sama nõrk nagu Eesti jalgpallimeeskond Inglismaa esindusega mängides: võit pole kuigi tõenäoline.

Infarkti diagnoosiga patsienti asuti Valga haiglast Tartu ülikooli kliinikumi sõidutama. Mees oli kiirabi raami peal pikali, rihmadega kinni. Naine jõudis veel öelda, et tuleb teda Tartusse vaatama, kui kiirabitöötaja lükkas raami üle lävepaku nii, et selle rattad takerdusid ja esimene ots prantsatas koos patsiendi peaga vastu maad. Suure ehmatuse osaliseks saanud mehe süda jäi pärast seda kukkumist seisma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles