Käsipallurid alustavad meistrivõistluste teist ringi Tapal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kell 19 kohtuvad Tapal Eesti käsipalli meistrivõistlustel Viljandi HC ja SK Tapa.
Täna kell 19 kohtuvad Tapal Eesti käsipalli meistrivõistlustel Viljandi HC ja SK Tapa. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna kell 19 kohtuvad Tapal Eesti käsipalli meistrivõistlustel Viljandi HC ja SK Tapa.

SK Tapa meeskonna juhendaja Elmu Koppelmann nimetas Eesti meistriliiga põhiturniiri teise ringi avavooru kohtumise eel võidusoosikuks Viljandit.

Ehkki meeskondade esimese omavahelise mängu võitis Viljandi kaheksa väravaga, kulges septembris Viljandis peetud vastasseis ligemale 50 minutit võrdses taktis, misjärel viljandlased edumaad kasvatama asusid. «Meiega võrreldes on Viljandil rohkem materjali ja kogemusi,» põhjendas Tapa juhendaja Elmu Koppelmann.

«Favoriidiks tuleb pidada Viljandit, pealegi on meil täna kolm põhimeestest puudu.»

Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koksi sõnul on Tapaga nende kodusaalis alati keeruline mängida ning väga paljuski saab määravaks meeste häälestatus.

«Tahaks loota, et kõik meie mehed võtavad asja täie tõsidusega,» lausus Koks. «Läheme võidu peale välja, pealegi on meil sihid endiselt kõrgemad, kui seda näitab meie praegune positsioon turniiritabelis.»

Viljandi HC lõpetas meistriliiga põhiturniiri esimese ringi kahe võiduga teenitud nelja punktiga, mis paigutab ta tabelis SK Tapa ja Audentese SK ette kuuendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles