Juhtide arvates on bussijaama uus parkimiskorraldus ohtlik

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi bussijaama taha on maha joonitud 24-kohaline parkla ning muudetud aktsiaseltsi MTG busside parkimisplatside asukohta. See on bussijuhtides suurt hämmingut tekitanud.
Viljandi bussijaama taha on maha joonitud 24-kohaline parkla ning muudetud aktsiaseltsi MTG busside parkimisplatside asukohta. See on bussijuhtides suurt hämmingut tekitanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Juba rohkem kui nädala kehtib Viljandi bussijaama taguses parklas uus kord. Nimelt on sinna joonitud 24-kohaline sõiduautode parkla ja muudetud ka aktsiaseltsi MTG renditavate parkimisplatside asukohta.

«Pimedas on seal hullumaja, sest parklas on valgustus kehv ning vahel ei põle parklapoolne valgustus,» kirjeldas olukorda MTG Põhja-Viljandimaa liini bussijuht Mati. «Meie taha pargitud autode omanikud sõidavad väga ohtlikult ning palju inimesi liigub busside vahel.»

Kui päevasel ajal saab veel hakkama, siis hulluks muutub olukord tööpäeva lõpul, kui inimesed hakkavad koju minema ning suur hulk busse väljub. Kuigi seni pole ühtegi õnnetut vahejuhtumit aset leidnud, on seal tekkinud hulk liiklusohtlikke olukordi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles