Maakonna kultuuri- ja spordiauhindade kandidaate saab esitada kolmapäevani

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aasta Kultuuripärli preemia sai noorte rahvatantsijate seas kõrgelt hinnatud õpetaja Maie Tammemäe.
2011. aasta Kultuuripärli preemia sai noorte rahvatantsijate seas kõrgelt hinnatud õpetaja Maie Tammemäe. Foto: Elmo Riig

Kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupp ootab kolmapäevaks ettepanekuid kultuuri- ja spordivaldkonna aastapreemiate, stipendiumite ja auhinna Kultuuripärl 2013 kandidaatide kohta.

Aastapreemia eesmärk on tunnustada silmapaistvaid isikuid ja kollektiive, kes on oma tegevusega sel aastal andnud Viljandimaa kultuuri- ja spordielu edendamisel tulemusliku panuse. Kandidaatide võivad esitada kõik isikud ja organisatsioonid.

Stipendiumi "Noor ja andekas Viljandimaa sportlane" eesmärgiks on tunnustada Viljandimaa noori tulevikulootusi. Ettepanekuid on oodatud tegema Viljandimaal tegutsevad spordiklubid.

Kultuuripärli preemia eesmärk on tunnustada ja innustada kõrgvormis kunstide-, rahvakultuuri- ning kehakultuuri ja spordi valdkonnas tegutsevate inimeste erialast pühendumist. Preemia kandidaadiks võib esitada vastavas maakonnas tegutsevaid füüsilisi isikuid, kel on jooksval aastal silmapaistvaid teeneid oma maakonna kultuuri- ja spordielu edendamisel. Kandidaate võivad esitada kõik isikud ja organisatsioonid. Esitada võib korraga ainult ühe kandidaadi.

Vabas vormis ettepanek peab sisaldama lühikest kirjeldust kandidaadi loomingulistest või sportlikest saavutustest 2013. aastal, märget kehtivate stipendiumide kohta (nende olemasolul) ning kandidaadi tutvustust ja andmeid (nimi, isikukood, aadress, telefon, e-postiaadress).

Kirjalikud ettepanekud palutakse saata Kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupi nimele aadressile Tallinna 11, Viljandi linnaraamatukogu või e-posti aadressile viljandimaa@kulka.ee. Lisainfot saab telefonilt 56644989 (Vaike Rajaste).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles