Eramaale veeti salaja mitme koorma jagu ehitusprahti

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raua tänava kinnistu kaugemas servas asuv kopsakas prügilaadung tuli maatüki omanikule Raigo Niinpalule ebameeldiva üllatusena. Üleeile postitas ta Facebooki sündmuskoha pildid, lootes, et kellelegi tuleb rämps tuttav ette.
Raua tänava kinnistu kaugemas servas asuv kopsakas prügilaadung tuli maatüki omanikule Raigo Niinpalule ebameeldiva üllatusena. Üleeile postitas ta Facebooki sündmuskoha pildid, lootes, et kellelegi tuleb rämps tuttav ette. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandlane Raigo Niinpalu otsib inimesi, kes on tema tühjalt seisvale kinnistule vedanud mitme veoauto jagu prügi. Ühe prügistaja on ta teolt tabanud, kuid too tunnistas enda omaks vaid kahe koti jagu rämpsu.

Raigo Niinpalu sõnul sõidab ta oma Raua tänaval asuvast kahehektarilisest maatükist iga päev vähemalt korra mööda. Selle kaugemasse nurka kuhjatud prahilasust sai ta teada aga alles pärast seda, kui talle üleeile linnavalitsuselt selle pärast ettekirjutus tuli. Linnavalitsus omakorda oli prügi kohta saanud anonüümse vihje.

Pilt, mis oma kinnistut lähemalt vaatama läinud mehele avanes, ei olnud just meeldiv. Ehitusrämpsu, mis seal vedeles, oli toodud suurte veokikoormate kaupa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles