Romaan ühendab baari raamatukoguga

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue raamatubaari eestvedajad Daisy Estam ja Katrina Karu on otsekohese ja ausa olemisega inimesed, kes tunnevad end Romaanis nagu kodus. Sama eeldavad nad külalistelt.
Uue raamatubaari eestvedajad Daisy Estam ja Katrina Karu on otsekohese ja ausa olemisega inimesed, kes tunnevad end Romaanis nagu kodus. Sama eeldavad nad külalistelt. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuu aja eest avasid Katrina Karu ja Daisy Estam Viljandis Koidu seltsimajas baari Romaan, kus seltskonna ja joogipoolise kõrval saab nautida lugemist.

«Alates kella kuuest õhtul saavad inimesed tulla raamatutega tutvuma, lauamänge mängima või õppima,» selgitas Katrina Karu. «Hiljem juuakse, jutustatakse ja lõbusamal õhtul ka tantsitakse.»

Ta tõdes, et raamatukogu pool ettevõtmisest vajab veel arendamist. Plaanis on luua alternatiivraamatukogu, kus oleks eraldi näitekirjanduse riiul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles