Noored teevad joostes head

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varasematel aastatel on heategevuslikul teatejooksul kantud punast värvi särke, tänavu on need aga sinised.
Varasematel aastatel on heategevuslikul teatejooksul kantud punast värvi särke, tänavu on need aga sinised. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval kogunevad rekordiliselt ligi 8000 last ja noort Eesti 18 linnas viiendale heategevuslikule teatejooksule, millega toetatakse õnnetuses liikumisvõime kaotanud lapsi.


Eesti suurima noorte spordi- ja heategevusürituse tulud lähevad ainulaadse ratastoolimängupargi rajamiseks Haapsalu neuroloogilisesse rehabilitatsioonikeskusesse.

Viljandis algab teatejooks kell 14 Jakobsoni gümnaasiumi staadionil. Jooksueelse ühise soojenduse viivad läbi kergejõustiklased Merli Lill ja Liis Org.

Jooks peetakse viies vanusegrupis V-IX klassi noortele. Iga kool sai välja panna piiramatul arvul võistkondi, samuti saavad osaleda spordikoolide ja sõpruskondade võistkonnad. Võistkonnas on kaheksa liiget, iga laps läbib 200 meetri pikkuse distantsi. Teatejooksul ei selgitata välja kiiremaid, vaid oluline on osavõtt.

Kõigile osalejatele ja huvilistele on avatud ka fotovõistlus «Teatejooks» Delfi.ee keskkonnas, kuhu on oodatud teatejooksul osalenud võistkondade fotod. Auhinna, Solarise keskuse kinkekaardi väärtuses 2400 krooni, võidab kõige lõbusam võistkond.

Pealtvaatajad ning teised, kes soovivad oma panuse anda, saavad teha annetuse aasta läbi avatud heategevusnumbril 900 7777 (kõne hind on 35 krooni) ja SEB-s asuvale Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse heategevuskontole 10220055979011.

Teatejooksu peakorraldaja on võistluste korraldamise ja sportlaste esindamisega tegelev mittetulundusühing Tallinnmeeting.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles