Meeskond noolib täna teist võitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 19 võõrustab Viljandi HC Eesti käsipalli meistrivõistluste meistriliigas Aruküla spordiklubi meeskonda.

Ehkki Aruküla on turniiritabelis Viljandist ühe enam teenitud võiduga eespool, ei eelda nende juhendaja Toivo Järv kerget mängu. «Oleme tänavu Viljandiga korra kohtunud – suvel jäime neile Tallinnas ühe väravaga alla,» meenutas Järv.«Meie seisu muudab täna raskeks kahe mängija vigastus.»

Viljandi meeskond on juhendaja Marko Koksi sõnul kasutanud kahe nädala pikkust mängude pausi peamiselt üldfüüsilise valmistumise tarvis. «Nädalavahetusel osalesime Jõudi meistrivõistlustel ning sellele tuginedes võib öelda, et meie mängupilt on paranenud,» lausus Koks.

Tema sõnul on Viljandil turniiritabelis küll kõigest kaks punkti ehk üks võit ning kahes põhiturniiri esimese ringi viimases voorus loodetakse Aruküla ja Audentese vastu oma seisu parandada. «Lihvime alles oma koostööd. Usun, et kevadel oleme paremas hoos,» ütles Viljandi HC meeskonna peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles