Kevadine katteta palgatõus imes rahakoti sügiseks tühjaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasest kaduvas Pärsti vallas sai vallavanem Erich Palmi palgaraha otsa juba kuu aega tagasi. Et ta saaks volikogu määratud tasu töö tegeliku lõppemiseni, peab vallavalitsus raha otsima reservfondist.
Tänasest kaduvas Pärsti vallas sai vallavanem Erich Palmi palgaraha otsa juba kuu aega tagasi. Et ta saaks volikogu määratud tasu töö tegeliku lõppemiseni, peab vallavalitsus raha otsima reservfondist. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Pärsti vallavanemale käesolevaks aastaks määratud palgaraha lõppes juba oktoobris ning nädal tagasi andis vallavalitsus raamatupidajale loa võtta puuduv 1300 eurot reservfondist.

Sama korraldusega võeti Puiatu lasteaialt-koolilt ligi 1000 eurot üleplaneeritud laste toiduraha ning anti Heimtali koolile 11 400 eurot saalitoolide ostmiseks.

Vallavanem Erich Palmi selgitust mööda on Puiatu koolilt äravõetud ning vallajuhi palgaks antud summa vahel seose otsimine pahatahtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles