Eakad õppisid kaitsma ennast ja oma kodu

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile sai Sakala keskuses turvalisuse teemadel targemaks üle kahesaja eaka. Nagu ühele korralikule konverentsile kombeks, pakuti lisaks vaimutoidule ka midagi kõhutäiteks.
Eile sai Sakala keskuses turvalisuse teemadel targemaks üle kahesaja eaka. Nagu ühele korralikule konverentsile kombeks, pakuti lisaks vaimutoidule ka midagi kõhutäiteks. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Ei uskunud, et siin on nii palju rahvast ja lauad kaetud.» Selline oli esimene reaktsioon eakate konverentsile tulnud Helmi Riisenbergil.

Sakala keskusesse oli eile keskpäeval kogunenud rohkem kui kakssada pensionieas inimest. Maavalitsuse tervisetoa korraldatud teisel eakate konverentsil räägiti teemadest, mis puudutavad vanurite turvalisust.

Lõunapausi ajal hea ja paremaga maiustav Maia Pruuli ütles, et talle pakkus kõige rohkem huvi neuroloog Viktor Brini ettekanne sellest, kuidas insulti ära tunda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles