Järeleaitamise asemele eestvedamine

Siim Kiisler
, regionaalminister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kiisler
Siim Kiisler Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

HEA KOHALIKU volikogu vastne liige! Kõigepealt tahan ma teid õnnitleda — valituks osutumine on ju saavutus omaette. Teisalt on see väga suur vastutus eelkõige nende inimeste ees, kes on oma hääle teile andnud.

Inimesed on oma valiku teinud ja nüüd seisavad teil omakorda ees rasked valikud. Ühelt poolt see, kellega koos oma kodukanti järgmised neli aastat juhtida. Sellest on lehtedes juba läinud esmaspäeva esimestest tundidest palju juttu olnud. Aga veel palju tähtsamad on küsimused, kuidas juhtida ja mida õnnestub ära teha.

Mul on teile kaks soovitust. Esiteks soovitan, et koalitsiooni moodustades ja omavalitsuse järgmise nelja aasta arengut kavandades ei läheks kõige rohkem auru järeleaitamisele. Just järeleaitamisega oleme viimased kümme aastat Eesti riigis suures osas tegelnud. Praegusele valitsusele on seda ka ette heidetud. Sajad kordatehtud koolimajad ja lasteaiad, ehitatud sillad ja teed, rahvamajad ja linnasüdamed on nõudnud väga palju aega, energiat ja raha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles