Läbiloetud ajalehe paneb saunaline endale talla alla

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi saunast käis neljapäeval esimese tunni jooksul läbi 19 naist, pages enamik neist pilditegemise ajaks leiliruumi. Alles hiljem hakati arutama, et kui ainult kolm julget fotole läksid, siis äkki arvataksegi, et naisi linnasaunas nii vähe käib.
Kuigi saunast käis neljapäeval esimese tunni jooksul läbi 19 naist, pages enamik neist pilditegemise ajaks leiliruumi. Alles hiljem hakati arutama, et kui ainult kolm julget fotole läksid, siis äkki arvataksegi, et naisi linnasaunas nii vähe käib. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Psss!» susisesid kivid tänusõnu, kui neile langes järjekordne sahmakas sooja vett, ning läbi auru paistev inimfiguur lausus, et külma vett ei tohi kerisele visata, sest siis lähevad kivid krõps! katki ja sooja ei tule enam kuskilt.

Järgmine «Psss!» ja üks naine ronis kasevihaga lava eelviimasele astmele. «Sidite, sidite (istuge, istuge — toimetus),» ütles ta juba kuumust nautivale saunalisele, kes talle ruumi asus tegema.

«Tsahh, tsahh, tsahh...» oli ainuke heli, mis leiliruumis järgmistel minutitel kõlas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles