Tormine Hiina pakkus väärtuslikke kogemusi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli vibulaskjate treeneri Aune Variku sõnul pole mingit põhjust Laura Nurmsalu ja Laura Tuka maailmameistrivõistluste tulemusi häbeneda ning Hiinast saadud kogemustest on neil tulevikus palju kasu.
Viljandi spordikooli vibulaskjate treeneri Aune Variku sõnul pole mingit põhjust Laura Nurmsalu ja Laura Tuka maailmameistrivõistluste tulemusi häbeneda ning Hiinast saadud kogemustest on neil tulevikus palju kasu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Treener Aune Varik leidis nädal pärast kahe oma õpilasega Hiinast noorte maailmameistrivõistlustelt naasmist, et karmides oludes saadud kogemused ja teadmised kaaluvad kuhjaga üles reisile kulunud summa.

Viljandi spordikooli treener hindas nii juunioride seas osalenud Laura Nurmsalu kui kadettide konkurentsis rahvusvahelisel areenil debüüdi teinud Laura Tuka tulemusi igati korralikuks.

«Laura Nurmsalu lootis ise individuaalvõistluselt kõrgemat kohta ja eks ta ole veidi pettunud, ent olusid ja erakordselt kõrget taset arvestades tegi ta minu arvates hea võistluse,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles