Viljandlased hakkasid tiitlikaitsjale tugevalt vastu

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval Viljandi spordihoones head mängu näidanud Viljandi HC pidi Eesti käsipalli meistrivõistluste esimeses pronksimängus tunnistama HC Kehra ühe väravalist paremust.


15:15 viigiga lõppenud avapoolaja järel jätkus punkt-punkti mängi teiselgi, kohtumise lõppedes olid tablool tiitlikaitsja HC Kehra 29:28 võidunumbrid.

Kuigi neljapäeval näitas head mängu kogu Viljandi meeskond kasvatasid kodusaalis hooaja viimase kohtumise pidanud võistkonna skoori kuus meest: Marko Koks viskas üheksa, Kristo Voika seitse, Taavi Tibar viis, Kristjan Koovit ja Ott Varik kaks ning Vitali Vorobjov kolm väravat.

HC Kehra resultatiivsemad olid Jaan Kauge kaheksa ja Roman Klinkin seitsme tabamusega.

Tiitlivõistluse kolmandat kohta otsustav seeria saab lahenduse kahe mängu tulemuste liitmisel. Teist korda on Viljandi ja Kehra väljakul eeloleval esmaspäeval, 3. mail Kehras.

Neljapäeval Põlvas peetud meistrivõistluste finaalseeria avakohtumises oli Põlva Serviti sunnitud tunnistama 26:24 Chocolate Boysi paremust. Finaalseeria mängitakse kolme võiduni ning teist korda on rivaalid vastamisi pühapäeval Kiili spordihallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles