Uuri, mis pühapäeval Viljandimaal toimub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi kultuurikeskuses on tasuta kontsert.
Karksi kultuurikeskuses on tasuta kontsert. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kel tänaseks valimas käidud või läheb täna, ei pea sugugi pärast hääletamist jääma koju kõhtu sügama, vaid võib minna kontserdile või vaadata kinos uut Eesti filmi.

Täpselt keskpäeval ehk kell 12 algab Karksi valla kultuurikeskuses Eesti meestelaulu seltsi Kalevi poistekoori kontsert. Üritus on tasuta.

Kell 14 võivad spordisõbrad seada sammud Viljandi staadionile, kus Eesti jalgpalli teises liigas kohtub Tulevik II Tartu Tammeka II meeskonnaga.

Samal ajal tähistatakse Kolga-Jaani kirikus Parika külast pärit hõimkonna kaasabil hõimupäeva ja pärimusaastat. Kell 14 toimub kunstnik Anna Hõbemäe näituse avamine ja kontsert-jumalateenistus koos armulauaga.

Suure-Jaani kultuurimajas algab kell 14 kohaliku käsitööringi 50. tegevusaasta tähistamine. Vallamaja esimesel korrusel avatakse sel puhul näitus, mis jääb avatuks 26. oktoobrini.

Kell 15.30 oodatakse spordihuvilisi Viljandi spordihoonesse, kus Eesti käsipalli esimeses liigas kohtub siinse spordikooli esindus HC Tallasega.

Viljandi nukuteatris saab kell 16 vaadata etendust «Kureke ja hernetont».

Männimäe salongkinos algab kell 16 film «Politseiauto Pelle 2», kell 18 ja kell 20 näeb aga uut Eesti filmi «Kertu».

Pärimusmuusika aidas esineb kell 17 Duo Malajunta — «Ehe Argentina tango Buenos Airesest».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles