Vaata, mida täna Viljandimaal teha saab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benno Viirandit võib Mustla ümbruses treenimas näha peaaegu iga päev.
Benno Viirandit võib Mustla ümbruses treenimas näha peaaegu iga päev. Foto: Alar Karu

Täna on Viljandimaal võimalik leida sportliku ajaveetmise võimalusi, vaadata teatrietendusi või valida kuulamiseks mõni kontsert.

Sportlikud ettevõtmised jäävad hommikusse aega. Kell 9 algab Viljandi tennisehallis tennise paarimängusarja etapp ning kell 11 jooksevad Viljandi staadionil väljakule Tulevik II ja Türi Ganvix, et mängida Eesti jalgpalli teise liiga kohtumine.

Kell 11 avatakse Mustla ja Soe küla vaheline kolme kilomeetri pikkune kergliiklustee, millele antakse vallas elava legendaarse spordimehe Benno Viirandi auks nimeks Benno rada.

Viirandi on elu jooksul lõpetanud 55 korda ümber Viljandi järve jooksu ning 52 korda linnajooksu. Ta on läbinud 118 maratoni ning on esimene eestlane, kes on maratoni jooksnud 80aastaselt.

Kell 11.45 antakse start esimesele Tarvastu rullivõistlusele, kuhu on oodatud nii rulluisutajad kui -suusatajad. Kell 11.45 antakse start kahe kilomeetri sõidule ning kell 12 viie kilomeetri trassile.

Kell 14 algab Ugalas etendus «Sajand». Piletid on etendusele veel saadaval ja neid saab ka kohapeal osta.

Kell 16 ja 19 saab aga pärimusmuusika aidas vaadata Peeter Oja stand-up-etendust «Nüüd tõesti aitab jamast». Nendele etendustele on piletid välja müüdud.

Kell 17 algab Suure-Jaani gümnaasiumi aulas Marek Sadama kontsert. Laulja ise on selle nimetanud üheks ja ainsaks sünnipäevakontserdiks. Sisse pääseb tasuta, kuid annetusteks on avatud kohver.

Sakala keskuses leiab täna kell 19 aset Maarja-Liis Ilusa kontsert «Taas kui kohtume».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles