Käsipallimeeskond alustab pronksikohtumist

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Heli

Neljapäeval algavad Eesti käsipalli meistrivõistluste medalimängud ning kell 19 hakkavad Viljandi spordihoones kolmandat kohta selgitama Viljandi HC ja HC Kehra.


Kolmanda koha omanik selgub kahe kohtumise kokkuvõttes. Finaalseeria Chocolate Boysi ja Põlva Serviti vahel peetakse kolme mänguvõiduni.

Viljandi käsipalluritele lõppes poolfinaal eelmisel nädalal, kui neil tuli kolmandat korda tunnistada Põlva Serviti paremust. Paaris HC Kehra ja Chocolate Boys selgus finalist aga alles teisipäeval, mil meeskonnad olid väljakul viiendat korda. Kehras aset leidnud mängus jäi 33:31 peale Chocolate Boys.

Viljandi HC mängija Marko Koksi sõnul on Kehra Viljandile Chocolate Boysist parem vastane.

«Tema mängustiil ja joonis on meile soblikum. Tugevad on aga mõlemad ning raske saab meil igal juhul olema,» arutles Koks laupäeval, kui viljandlaste vastane veel teada polnud.

Marko Koks ja Viljandi HC treener Lembit Nelke avaldasid mõlemad veendumust, et eelseisvas seerias on soosik mullune meistermeeskond.

Viljandi HC ja HC Kehra teine kolmandat kohta selgitav mäng tuleb 3. mail Kehras.

Eesti meistrivõistluste finaalseeria algab samuti neljapäeval. Põlva Serviti ja Chocolate Boysi esimene kohtumine peetakse Põlva Mesikäpa hallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles