Kultuuriakadeemias tuleb doktoriõppe infopäev

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia
Kultuuriakadeemia Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval leiab Viljandi kultuuriakadeemias aset doktoriõppe infopäev, kuhu on oodatud nii praegused kui tulevased doktorantuuris õppijad ning ka kõik teised asjahuvilised.


29. aprillil kella 10-13 kestva infopäeva eesmärk on tutvustada doktoriõppe kogemusi ja võimalusi ning innustada inimesi kandideerima doktorantuuri.

Esimesena saab sõna Viljandi kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja, kes sai Tartu ülikoolist doktorikraadi 2001. aastal. Tema kõneleb teemal «Doktoriõpingud kui nii isiklik kui tööandja hüve».

Seejärel kõnelevad oma doktoriõpigutest mitu kultuuriakadeemia õppejõudu: Helsingi ülikooli doktorant Marko Veisson, kes on kultuuriakadeemia teadus- ja kunstiloome osakonna lektor; teadus- ja kunstiloome osakonna teadur Äli Leijen, kes sai doktorikraadi 2008. aastal Utrechti ülikoolist, ning rahvusliku käsitöö osakonna lektor Priit-Kalev Parts, kes on Eesti maaülikooli doktorant.

Infopäeva viimases pooltunnis tulevad kõne alla doktoriõppega seonduvad soodustused ja võimalused Eestis ja Tartu ülikoolis. Sellest räägib kultuuriakadeemia teadus- ja kunstiloome osakonna juhataja, Tartu ülikooli doktorant Piret Talur.

Üritus leiab aset ruumis number 206 ning soovijatel tuleb ennast sinna minekuks registreerida aadressil http://www.eformular.com/tyvka/dokinfopaev.html.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles