Reimo Tamm: seeria käib kolme võiduni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Tamm(vasakul)
Reimo Tamm(vasakul) Foto: Arvet Mägi

Teisipäeval alustasid TTÜ ja Rakvere Tarvase meeskond Eesti korvpalli meistrivõistluste poolfinaalseeriat ning ülikooli esinduse liidrina näitas head mängu viljandlane Reimo Tamm.


Kolme mänguvõiduni peetava seeria avakohtumine andis põneva lõppvaatuse järel 89:81 võidu kodupubliku lärmakal toel mänginud Tarvasele.



«Tulemus oli muidugi pettumus,» tunnistas enamiku kohtumisest juhtinud TTÜ esinduse mängujuht, 25-aastane ja 185 sentimeetri pikkune Viljandi spordikooli kasvandik Reimo Tamm. «Aga seeria käib kolme võiduni, väljakul on võrdsed meeskonnad ja sel juhul võibki tulemus kõikuda kord ühele, kord teisele poole. Järgmine kohtumine on meie koduväljakul ning loodetavasti viigistame seeria ja oleme ree peal tagasi.»



Tamme sõnul võis ülikooli meeskonna võitlusvaimu veidi kahandada hea algus.


«Üldjuhul kipubki see nii olema, et kümnene vahe sulab lõpuks ära,» nentis ta. «Kohtumise lõpul tegime lolle pallikaotusi, mis andis vastastele kindlust juurde.»



Poolfinaalseeria esimeses vastasseisus oma meeskonna kasuks 13 punkti visanud ja kuus resultatiivset söötu andnud Tamm leidis, et oma mängu oleks ta saanud veidi parandada kaitsetegevuses, kus ta paaril korral kattesse kinni kippus jääma.



«Poolfinaalseerias kujunebki määravaks meeskondade tegevus kaitseliinis.


Play-off

’i kohta visati teisipäeval ikka väga palju punkte,» rääkis ta ning lisas: «Paanikaks meil kindlasti põhjust pole. Samal arvamusel oli ka peatreener (Aivar Kuusmaa — toim).»



Ennustamisest, mitme mänguga TTÜ ja Tarvase vaheline poolfinaal lahenduse saab, Reimo Tamm loobus, põhjendades, et võrdsete võistkondade puhul on seda mõttetu teha. TTÜ liidrina avaldas ta siiski lootust, et meeskond kallutab seeria lõpu enda kasuks. «Samamoodi jäime tänavu ka veerandfinaalis Tallinna Kalevi vastu esimese mängu järel kaotusseisu.»



TTÜ ja Rakvere Tarvase teine meistriliiga poolfinaalkohtumine on sel laupäeval TTÜ spordihoones. Kolmapäeva õhtul alustasid Tartus omavahelist seeriat ka TÜ/Rock ja Kalev/Cramo. See mäng lõppes 67:63 Kalev/Cramo võiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles