Noorsootööks võib taotleda toetust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavalitsuse noorsootöö peaspetsialist ja alaealiste komisjoni sekretär Riina Tootsi
Maavalitsuse noorsootöö peaspetsialist ja alaealiste komisjoni sekretär Riina Tootsi Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi maavalitsus kuulutas välja võistluse noortekeskustes elluviidavate projektide toetuseks.


Ettevõtmise eesmärk on aktiveerida noorsootööd ja noorte omaalgatust omavalitsuse tasandil. Võistlusel osalemise tähtaeg on 30. aprill.



Maavalitsuse noorsootöö peaspetsialist ja alaealiste komisjoni sekretär Riina Tootsi ütles, et võistluse märksõna on lõimumine. Eelistatud on projektid, mis toetavad paikkonna eri sektorite koostöö abil noorte omaalgatust ja ühistegevust, noori arendavate tegevuste mitmekesistamist ning noortekeskuste koostöö arendamist paikkonna teiste valdkondade asutuste või organisatsioonidega.



Riina Tootsi selgitust mööda tuleb eri eluvaldkondades tegutseda noore tegelikest vajadustest ja väljakutsetest lähtudes. «Lõimitud noorsootöö hõlmabki eri valdkondade vahelist koordineeritud ja eesmärgistatud tegutsemist noore elu puudutavates küsimustes,» lausus ta.



Toetust saavad taotleda need noortekeskused, kes kasutavad avatud töömeetodit ning on tegutsenud vähemalt kolm kuud, kel on vastutav noorsootöötaja ja ruumid ning kes on avatud noortele vähemalt 20 tundi nädalas. Võistlusel ei menetleta noorte püsi- või projektlaagrite arendamisega seotud ja rahvusvahelise koostöö projekte.



Võistlusel osalemiseks tuleb 30. aprilliks esitada projekt koos lisadega paberil Viljandi maavalitsusele (Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi) märgusõnaga «Avatud noortekeskuste projektikonkurss» ning saata taotlusvorm elektrooniliselt e-postiaadressil riina.tootsi@viljandimaa.ee. Lähemat teavet saab maavalitsuse veebilehelt.



Esitatava projekti toetuse ülempiir on 20 000 krooni ning projekti elluviimise tähtaeg on  2010. aasta 31. detsember.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles