Sügisel avatakse Viljandis kuus kümnendat klassi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmisel õppeaastal saab Viljandi koolides avada üheksa esimest ja kuus kümnendat klassi.



5. aprillil otsustas Viljandi linnavalitsus, et tuleval õppeaastal avatakse Jakobsoni gümnaasiumis, maagümnaasiumis ja Paalalinna gümnaasiumis kolm esimest klassi täitumusega 17-24 õpilast. Valuoja põhikoolis esimest klassi järgmisel õppeaastal ei avata.

Progümnaasiumi ehk seitsmendaid klasse täitumusega 17-26 õpilast on järgmisel õppeaastal Valuoja põhikoolis ja Paalalinna gümnaasiumis kuni kaks ning maagümnaasiumis ja Jakobsoni gümnaasiumis kuni kolm.

Gümnaasiumi päevase õppega kümnendasse klassi võetakse Jakobsoni gümnaasiumi, maagümnaasiumi ja Paalalinna gümnaasiumi 60-72 õpilast, kellest jagub kõigis kolmes koolis kahe kümnenda klassi moodustamiseks.

Eelmisel õppeaastal moodustati Viljandi koolides seitse kümnendat klassi.

Esimeste klasside nimekirjad selguvad 30. aprilliks. Soovi alustada Viljandis kooliteed on avaldanud 196 lapse vanemad.

Vastuvõtutest Viljandis gümnaasiumisse astuda soovijatele on laupäeval, 17. aprillil kell 10 ja seda tehakse ühel ajal kõigis kolmes päevase õppega gümnaasiumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles