Käsipallurid jõudsid korralikku eduseisu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Esmaspäeval Harjumaal peetud Eesti käsipalli karikavõistluste veerandfinaali avamängus sai Viljandi HC 35:24 võidu ViaCon/Kehra üle.

Eesti meistrivõistlustel esiliiga paremikku kuuluva ViaCon/Kehra ja Viljandi HC esimese vastassseisu avapoolaeg lõppes külaliste kolmeväravalises eduseisus. Mängu lõpuks selgus, et viljandlased lähevad neljapäeval peetavale korduskohtumisele 11-väravalise eduga.

Eesti karikavõistlustel selgub võitja kahe mängu tulemuste liitmisel. Teist korda on samad vastased väljakul neljapäeval kell 20 Viljandi spordihoones.

Eesti karikavõistlustel osaleb tänavu kaheksa meeskonda ning ülejäänud kolmes veerandfinaalpaaris mängivad meistrisarja klubid: HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi vastane on SK Aruküla, HC Viimsi / Tööriistamarket mängib Värska Originaaliga ning Põlva Serviti SK Tapaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles