Anu Ennok on alustanud võimsalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Elmo Riig / Sakala

Teist hooaega Soomes naiste võrkpalli meistriliigas kaasa mängiv viljandlanna Anu Ennok on hooaega alustanud suurepäraselt. Mõlemas seni peetud liigamängus on Ennok olnud resultatiivseim.

Mullu Orivesi Ponnistuse naiskonnaga Soome meistrivõistluste pronksmedali saanud Anu Ennok liitus suvel põhjanaabrite parimas võistkonnas Salo Viestiga.

Mullune Soome meister kohtus meistrivõistluste avamängus mulluse finaalivastase LP Kangasalaga ja võitis mängu 3:0 ning esmaspäeval sai ta 3:2 jagu Orivesi naiskonnast.

Anu Ennok kogus kahes esimeses voorus üle platsi mängijana vastavalt 22 ja 23 punkti.

Eesti koondise nurgaründaja Ennok sai Kangasalaga peetud kolme geimi jooksul 39 tõstet, millest punktiks õnnestus lüüa koguni 22. Sisuliselt pooled tõsted olid mõeldud eestlannale, kui ülejäänud võistkonnakaaslased said kirja 52 rünnakuüritust.

Teises voorus läks Viesti vastamisi Ennoki eelmise klubi Orivesi Ponnistusega ning sai kodusaalis 0:2 kaotusseisust raske 3:2 võidu. Seejuures tegi Salo esindus viiendas geimis 5:11 kaotusseisust 10:0 vahespurdi, võites geimi 15:11. Teist mängu järjest oli Soome meisterklubi ja ühtlasi kogu kohtumise resultatiivseim mängija Ennok, kelle arvele kirjutati 23 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles