Viljandlased hakkasid Kehrale kõvasti vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond
Viljandi HC meeskond Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehkki Viljandi käsipallimeeskonnal tuli kolmapäeval kodusaalis tunnistada mulluse finalisti HC Kehra kolmeväravalist paremust, jäi Viljandi HC peatreener mänguga rahule.

Eesti käsipallimeistrivõistluste neljandas voorus sai HC Kehra / Horizon Pulp&Paper Viljandi spordihoones võõrustajatest jagu 27:24 (poolaeg 14:13). Võitjate resultatiivseimad olid Viktor Skrõpak ja Mihkel-Matteus Luik viie ning kaotajatel Ott Varik kaheksa tabamusega.

Kehra / Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp tunnistas, et võit tuli raskelt. «Meil oli täna tükk tegemist, et võit kätte saada. Viljandi mängis hästi, neile tuleb au anda,» tunnustas Lepp vastast.

Viljandlaste juhendaja Marko Koks jäi kaotusest hoolimata oma juhendatava võistkonna esinemisega rahule, hästi tegutseti nii kaitses kui rünnakul. «Mängisime rünnakul oma viskekohad välja ja organiseerisime ka kiirrünnakuid, palju oli abi ka vahepeal eemal olnud Marko Petersonist ja Vitali Vorobjovist,» lausus Koks.

Vajakajäämisena nimetas ta ründeresultatiivsust, sest veidi liiga palju rünnakuid jäi pidama Kehra väravavahi tõrjetesse. «Treeningutel meil sageli väravavahti pole, see mõjub meeste visketunnetusele ja annab eriti tunda väsimuse taustal,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles