Käsipallimeeskond võõrustab täna Kehrat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond kohtub täna kodusaalis HC Kehraga.
Viljandi käsipallimeeskond kohtub täna kodusaalis HC Kehraga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna kell 19 on Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistriliiga neljandas voorus vastamisi Viljandi HC ja Kehra / Horizon Pulp&Paper.

Viljandil on turniiritabelis kolmest kohtumisest vaid kaks punkti, aga seni täiseduga esinevale Kehra / Horizon Pulp&Paperile kavatseb meeskond lahingu anda. «Meil on oma võimalus vastasele tugevalt hambaid näidata, meie eelis on kodusaal ja publik,» kõneles Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koks.

Kehralaste juhendaja, kogenud Jüri Lepp teab, et kodusaalis mängivaid viljandlasi pole põhjust alahinnata. «Mullune hooaega näitas nende sitkust ja sisu,» lausus Lepp.

Viljandi HC treeneri sõnul on võimalused, kuidas tugevale vastasele vastu hakata, neutraliseerida tema liidri Uku-Tanel Laasti mängulust ning ise vältida pallikaotusi.  «Neid tegime viimases mängus lubamatult palju,» lisas Koks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles