Mulkide reklaamija vahetab nime

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi Reiside bussidest saavad Hansa Liinide bussid pikema aja jooksul. Ettevõtte teatel kulub veel aega, et jõuaks kõikidele masinatele panna uued kleebised.
Mulgi Reiside bussidest saavad Hansa Liinide bussid pikema aja jooksul. Ettevõtte teatel kulub veel aega, et jõuaks kõikidele masinatele panna uued kleebised. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolm aastat tagasi jäi bussifirma Mulgi Reisid ilma riigi toel liikuvatest Viljandi maakonna bussiliinidest ning ettevõtte juhid on jõudnud arusaamisele, et paremaks arendamiseks on vaja muuta firma nime.

Nüüdsest kannab kunagisest Viljandi auto- ja taksopargist väljakasvanud ettevõte nime Hansa Liinid ning asub oma peakontoriga linna ääres Pargi tänaval. Juhtide selgitusel annab uus nimi parema võimaluse firmat arendada ja turundada ning selgemaks saab ka suhe Mulgi Reiside ammuse omaniku, aktsiaseltsiga Hansabuss.

Maakonnast välja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles