Hüppav trakeen äratas huvi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Hummuli tallis elav Peron võttis noorhobuste maailmameistrivõistlustel mõõtu finaali asemel lohutussõidus, pälvis ta väga suurte ratsamaade esindajate tähelepanu.
Kuigi Hummuli tallis elav Peron võttis noorhobuste maailmameistrivõistlustel mõõtu finaali asemel lohutussõidus, pälvis ta väga suurte ratsamaade esindajate tähelepanu. Foto: Argo Ruus

Kuigi Eesti ratsud Belgias peetud noorhobuste maailmameistrivõistlustel finaali ei pääsenud, pälvis Sammuli trakeen Peron oma hüpetega hulga huvi ning hobuse omanik sai kutseid järgmistele võistlustele ja ostupakkumisi.

Järgmisel nädalal sõidabki Peroni omanik viljandlanna Jane Uibopuu Saksamaale Neumünsterisse ülemaailmsele trakeenide festivalile.

Selle kutse esitasid sakslased, kes olid pannud Belgias maailmameistrivõistlustel tähele, kuidas ratsanik Kairi Dräbtsinskaja sport­hobuste klassis haruldast tõugu ratsut üle takistuste juhtis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles