Bussiettevõttest Mulgi Reisid saab Hansa Liinid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussiettevõttest Mulgi Reisid saab Hansa Liinid.
Bussiettevõttest Mulgi Reisid saab Hansa Liinid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maakondlikke liini- ja tellimusvedusid tegev Mulgi Reisid hakkab kandma uut nime Hansa Liinid.

Hansa Liinide omanikfirma Hansa Grupi juhatuse liikme Neeme Tammise sõnul on Mulgi Reiside nimevahetuse eesmärk luua tugevam side Hansa Grupi teiste ettevõtetega. «Meie maakondades pakutava regulaar- ja tellimusvedude tase on sama, mis Hansabussil Tallinnas, Baltikumis ja Skandinaavias. Soovime, et kliendid seostaksid neid ettevõtteid omavahel ja teaksid, et üle Eesti on võimalik saada sama kvaliteeditaset kõigist meie Hansa-nimetüvega transpordiettevõtetest,» selgitas Tammis.

Mulgi Reisid, mille ärinimi ja kaubamärk muutub Hansa Liinideks, on esindatud neljas maakonnas. Viljandi osakond teeb regioonis tellimus- ja regulaarveo teenust, lisaks üle-eestilist kommertsveo teenust, samuti haldab Viljandi bussijaama. Pärnu ja Hiiu osakond osutavad maakonnasisest avaliku liini teenust ja tellimusveo teenust ning Harju osakond osutab Harjumaal regulaarveo teenust.

Hansa Liinide juhatuse liige Andres Puskar ütles, et Hansa Liinid on keskendunud Eesti maakondade kvaliteetsele teenindamisele. «Meie eesmärk on kvaliteet ja tahame olla liidrid nii kvaliteedis kui ka tellimusvedude mahus. Osaleme aktiivselt kõikidel liinikonkurssidel ambitsiooniga olla maakondades edukas,» lausus Puskar.

Ta märkis, et üleminek uuele nimele ja kujundusele toimub järk-järgult ning veel mõnda aega teenindavad sõitjaid nii vanu Mulgi Reiside kirju kandvad bussid kui ka juba uued, Hansa Liinide kuues bussid. «Peale busside välimuse ja ettevõtte uue ärinime muid muudatusi reisijatele ei kaasne — samaks jäävad marsruudid, väljumisajad ja bussijuhid,» lubas Andres Puskar.

Hansa Grupil on enamusosalus bussitransporditeenuseid osutavas grupis aktsiaselts Hansabuss, millele kuuluvad kaubamärgid Hansabuss, Hansa Liinid ja City Tour, samuti Hansarendi brändi all autosid rentivas ettevõttes Hansatransport Grupp osaühing ning Iveco ja Irisbusi sõidukite müügi ja hooldusega tegelevas aktsiaseltsis Iv Pluss. Hansa Gruppi kuuluvate ettevõtete kogukäive ulatub üle 20 miljoni euro ning grupi ettevõtted pakuvad tööd rohkem kui 425 inimesele.

Hansabuss on Baltikumi suurima tellimusveo bussipargi ja eri busside valikuga ettevõte ning tellimusveo kvaliteediliider Baltikumis, lisaks Eestis ettevõtete suurim partner tellimusel toimuva töötajate regulaarse tööle- ja kojuveo teenindamises. 2014. aastal plaanib Hansabuss investeeringuid bussipargi uuendamisse ligemale 1,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles