Akadeemial jagub töölesoovijaid

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia personalijuhi Eve Põldsaare töölaual on priske kaust konkursil osalejate andmetega.
Kultuuriakadeemia personalijuhi Eve Põldsaare töölaual on priske kaust konkursil osalejate andmetega. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia välja kuulutatud konkursile 27 vabaneva ametikoha täitmiseks laekus 39 avaldust.


Akadeemia personalijuht Eve Põldsaar ütles, et kõige rohkem, neli avaldust, esitati rahvusliku käsitöö osakonna maali dotsendi, teadus- ja kunstiloome osakonna filosoofia assistendi ning inglise keele õpetaja ametikoha taotlemiseks.



Konkursiga otsiti näiteks ka muinastekstiili lektorit, teatrikunsti visuaaltehnoloogia dotsenti ja lavalise võitluse plastika assistenti.



Ülikooliseadusest ja Tartu ülikooli akadeemilise personali ametijuhendist tulenevalt on akadeemilised ametikohad õpetaja, assistent, lektor, dotsent ja professor tähtajalised, nende ametiaeg ulatub kolmest viie aastani.



Eve Põldsaare andmetel osalevad konkursil oma ametikohale tagasi kandideerijad ja uusi kandidaate on umbes kümme protsenti.


Kõige rohkem avaldusi tuli üldainete õppetöö läbiviimiseks teadus- ja kunstiloome osakonnas.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles