Põhiturniiri võitja pidi tunnistama kaotust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval Tallinnas peetud Eesti naiste Salestar võrkpalliliiga põhiturniiri viimases vastasseisus pidi Viljandi Metall viiegeimise mängu järel vastu võtma kaotuse GMP naiskonnalt.


Eesti Näituste spordihallis aset leidnud kohtumises kaotasid viljandlannad esimese geimi 23:25, võitsid 25:15 ja 25:22 teise ja kolmanda, kuid said kahes järgnevas 20:25 ja 13:15 lüüa.

Kaotusest hoolimata Salestar liiga põhiturniiri võitnud Viljandi Metall ja kokkuvõttes teisena lõpetanud GMP on järgnevates veerandfinaalides vabad. Kahe vakantse poolfinaalkoha eest hakkavad heitlema Pärnu VK ja Tallinna Ülikool ning TÜ/Eeden ja Noortekoondis/Audentese SK. Veerandfinaale mängitakse kahe mängu võiduni.

Veerandfinaalide võitjad pääsevad edasi kolme võiduni peetavatesse poolfinaalidesse. Liiga võitja selgub kolme võiduni mängitavass finaalseerias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles