Maakonna aasta õpetajad said sooje käepigistusi

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Saar ja Lembit Kruuse õnnitlevad Ülle Luisku, kes pälvis tiitli kategoorias «Aasta tegu hariduses».
Ene Saar ja Lembit Kruuse õnnitlevad Ülle Luisku, kes pälvis tiitli kategoorias «Aasta tegu hariduses». Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile tunnustati Sakala keskuses kaheksat Viljandimaa aasta õpetajat ning tänati kõiki esitatud nominente.

Viljandi maavalitsuse ning Viljandimaa omavalitsuste ja haridustöötajate liidu korraldatud tänuüritusel jäi pidulike sõnavõttude seast kõlama maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Ilmar Küti tsiteeritud Ülo Vooglaiu mõte: «Hea õpetaja armastab elu ja inimesi. Seda ei ole võimalik mängida või teeselda ja heal õpetajal ei ole vaja seda üritadagi, sest ta armastab tegelikult, jäägitult, tingimusteta ja on tegelikult hea. Lapsed ja kutsikad tunnevad seda kaugelt ja eksimatult.»

Viljandimaa omavalitsuste liidu esimees Ene Saar võrdles tööd koolis sõjarindel viibimisega: alati tuleb olla valvas, täpne ja välistada eksimused. «Kõik ei välju lahingust võitjana, kuid kes vastu peavad, on parimad,» sõnas Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles