Hundid käisid oinast lohistamas kolmel ööl

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembitu jahimeeste seltsi liige Jaan Kalm, kes läks möödunudõhtust hanejahi paika üle vaatama, leidis Moori külast põllult puretud oinakorjuse. Jälgede järgi oli karjas suur hunt viie kutsikaga.
Lembitu jahimeeste seltsi liige Jaan Kalm, kes läks möödunudõhtust hanejahi paika üle vaatama, leidis Moori külast põllult puretud oinakorjuse. Jälgede järgi oli karjas suur hunt viie kutsikaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud nädala lõpul pidasid Lembitu jahiseltsi liikmed Saarepeedi vallas Moori külas hanejahti. Järgmisel päeval läks üks jahimees vaatama, kas linde on veel põllule maha jäänud, aga avastas hoopis huntide veretöö.

«Vaatasin, et mingi suur mütsakas on põllu peal, jalad taeva poole,» jutustas jahimees Jaan Kalm. Kui ta lähemale jõudis, selgus, et see oli oinakorjus, millel hundid olid pool külge ära söönud. «Ilus tõuloom oli, igavene suur oinajõhkam teine,» tähendas ta.

Kolm ööd

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles