Tüdruk õudusfilmist tõi Võhmast pärit fotograafile võidu

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ta on kõigest 11-aastane, aga samas tundub oma jutu ja oleku poolest väga täiskasvanulik,» kirjeldas Berit Alits peapreemia pälvinud fotol poseerivat tüdrukut.
«Ta on kõigest 11-aastane, aga samas tundub oma jutu ja oleku poolest väga täiskasvanulik,» kirjeldas Berit Alits peapreemia pälvinud fotol poseerivat tüdrukut. Foto: Berit Alits

Võhma gümnaasiumis käies andis Berit Alits välja kooli ajalehte. Ehkki introvert, oli tal juba siis kange tahtmine teiste inimeste lugusid jutustada. Ajakirjanikku temast ei saanud, aga lugusid jutustab ta siiski. Ta teeb seda Iirimaal fotode keeles ja väga edukalt.

Eelmisel nädalal valis CreativeLive, mis on üks populaarsemaid disaini ja fotograafia online-koolituskeskkondi, Berit Alitsa portree 11-aastasest tüdrukust fotonädala võistluse võitjaks nii portreefotode kategoorias kui üldarvestuses. Alitsa sõnul oli võidupreemiate koguväärtus 4648 dollarit.

«Lisaks sain pakkumise avada oma näitus Galway City muuseumi restoranis ja mul paluti teha presentatsioon Corki tehnoloogiainstituudi fotoklubis,» kirjeldas 28-aastane Alits võiduga kaasnenud tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles