Eesti sõbralikem spordiõpetaja tegutseb Viljandi Kesklinna koolis

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu kuulub Eesti koolispordi liidu aasta spordisõbralikema õpetaja tunnustus Kesklinna kooli kehalise kasvatuse õpetajale ja klassijuhatajale Raina Luhakoodrile, kes tõdes, et tiitel annab talle tublisti innustust ega luba õpetamisest veel niipea loobuda.
Tänavu kuulub Eesti koolispordi liidu aasta spordisõbralikema õpetaja tunnustus Kesklinna kooli kehalise kasvatuse õpetajale ja klassijuhatajale Raina Luhakoodrile, kes tõdes, et tiitel annab talle tublisti innustust ega luba õpetamisest veel niipea loobuda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti koolispordi liidu aasta spordisõbralikema õpetaja auhinna koos 1000-eurose stipendiumiga pälvis Viljandi Kesklinna kooli kehalise kasvatuse õpetaja Raina Luhakooder, kes on rohkem kui kahekümne aastaga kasvatanud spordiga sinasõbraks sajad õpilased.

Raina Luhakooder, kes on kogu aeg samas koolis õpetajaametit pidanud, tähendas, et tunnustus tuli talle täieliku üllatusena. Üllatus oli seda suurem, et tegu polnud maakondliku, vaid üle-eestilise aunimetusega.

Eeskujuks teistele

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles