Suure-Jaani trofee viisid endaga Järva mehed

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Sürgaveres peetud Suure-Jaani valla võrkpallisarja otsustavate lahingute järel anti võidukarikas Järva meeskonnale ja Saarepeedi naiskonnale.


Tänavu 12. korda Sürgavere spordihoone juhataja Arne Miileni eestvedamisel teoks saanud turniiril tegi kaasa kümme meeskonda ning esimest korda olid osalema kutsutud ka naiskonnad.



Naiste paremad selgitati viie etapi kohapunktide liitmisel. Neljast esindusest edukaimale, 23 punkti korjanud Saarepeedi naiskonnale järgnesid Suure-Jaani (14 punkti), Pärsti (11) ja Kõpu (7).



Meeskonnad olid jagatud kahte tugevusliigasse, mille koosseisud muutusid iga etapi järel.



«Tänavu oli meeskondade tase ühtlane, palju oli tasavägiseid, punkt punktis kohtumisi,» lausus sarja peakohtunik Arne Miilen.



Turniiri iga etapi järel vahetasid esimese grupi kaks viimast ja teise grupi kaks paremat kohad ning peakohtuniku sõnul käisid kõik meeskonnad vähemasti korra end tugevamas seltskonnas proovile panemas.



Arne Miilen avaldas heameelt, et osavõtjate ring muutub iga aastaga laiemaks. Tänavu olid uued tulijad Imavare, Kõpu ja Vanad Sõbrad.



Võitnud Järva meeskond kogus viie osavõistlusega 50 kohapunkti ning edestas teiseks tulnud Sürgaveret nelja ja kolmanda koha saanud Vanu Sõpru kümne punktiga. Kolme parema selja taha reastusid Ruusi (27 punkti), Partner (22), Imavere (20), Saarepeedi (18), Akropolis (17), Kõpu (16) ja Vana-Võidu (13).



Peakohtunik avaldas tänu Evelin Varblasele ja Grete Jänesele, kes aitasid viiele kuule jagatud sarja mängudel punktitabelit ja võistlusarvestust pidada.



Märtsis algavad Sürgavere spordihoones juba uued võrkpallikohtumised, kui mõõtu asuvad võtma maakonna valdade meeskonnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles