Ehituspood valis laienemiseks soodsa kriisiaja

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilpaki juhataja Veigo Paap ütles, et poe esiukse kohal oleva hiiglasliku raudkonstruktsiooni külge tuleb suur Espaki silt ning ka vana poehoone
hakkab tegutsema emafirma kaubamärgi all.
Vilpaki juhataja Veigo Paap ütles, et poe esiukse kohal oleva hiiglasliku raudkonstruktsiooni külge tuleb suur Espaki silt ning ka vana poehoone hakkab tegutsema emafirma kaubamärgi all. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis Reinu teel ehitusmaterjale pakkuv Vilpak ehitab vana poehoone kõrvale uue ning suurendab sellega katusealust müügipinda rohkem kui poole võrra.


Ehitusmaterjale tootvasse ja müüvasse kontserni Espak kuuluva aktsiaseltsi Vilpak juhataja Veigo Paap rääkis, et kasutusse jääb ka vana maja ning kaubagrupid jaotatakse hoonete vahel ära.



«Kokku saab siin olema 3500 ruutmeetrit katusealust pinda, mis peaks meist tegema suurima ehitusmaterjalide kaupluse Viljandis,» lausus Paap.



Juhataja ütlemist mööda on ettevõte juba paar-kolm aastat laienemist kavandanud ning praegu on selleks soodne aeg. Koos sisustusega läheb uus kauplus maksma kümmekond miljonit krooni, paari aasta eest küsitud hinnapakkumise kohaselt oleks tulnud aga välja käia üle kahekümne miljoni.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles