Noor võib kevadsemestril tulevast üliõpilaselu maitsta

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengivarjupäev võimaldab pilku heita üliõpilase igapäevaellu, kuhu kuulub kiire lõuna õppetundide vahel. Kultuuriakadeemia teatritudengid (vasakult) Jaanus Tepomees, Vallo Kirs ja Hendrik Vissel lasid eile hea maitsta omatehtud salatil ja moosiga pannkookidel.
Tudengivarjupäev võimaldab pilku heita üliõpilase igapäevaellu, kuhu kuulub kiire lõuna õppetundide vahel. Kultuuriakadeemia teatritudengid (vasakult) Jaanus Tepomees, Vallo Kirs ja Hendrik Vissel lasid eile hea maitsta omatehtud salatil ja moosiga pannkookidel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kevadsemestri vältel pakub Viljandi kultuuriakadeemia huvilistele võimalust jälgida ühe päeva kestel mõnd tudengit ning võtta tema varjuna osa loengutest ja kõigest muust akadeemias toimuvast.


Viljandi kultuuriakadeemia avalike suhete juhi Kristine Liiva sõnul käidi tudengivarjupäeva korraldamise idee välja ühel koosolekul, kus arutati, kuidas paremini äratada abiturientides huvi akadeemia õppekavade vastu.



«Tegu ei ole massireklaamiga, vaid me pakume tõsihuvilistele abi edasiõppimisvõimaluste vaagimisel, sest tihti peavad abituriendid tegema otsuseid väga vähese info põhjal,» rääkis Liiva.


Noortele idee meeldib



Sestap tahab kultuuriakadeemia pakkuda midagi käegakatsutavat: võimalust käia koolihoones ja loengutes, tutvuda oludega ning suhelda vahetult tudengitega. Varjuks tulnud noorel on ühe päeva jooksul võimalik koos üliõpilasega osa võtta kõigist loengutest ja tundidest ning kaasa lüüa muudes tegevustes.




Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles