Arvustus: Viisavaba ruum

, popkultuuri­huviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Pruul
Erki Pruul Foto: Erakogu

Pastaca eelmine plaat ilmus aastal 2009 Jaapani Afterhoursi all ja kandis pealkirja «Jaabbann». Märgid tekitasid hirmu, et äkki Ramo kaob päriselt tõusva päikese maale samamoodi nagu see meilt Kaido Höövelsoni võttis. Nüüd võib kergendatult ohata, et nii ei läinud. Ramo on siin — küll väikeste mööndustega, sest tegelikult on tema elukoht ju Soome — ja Kaido on ka kenasti kodus tagasi.

Pastaca sidemed Eestiga on tugevad. Seda võib välja lugeda aktiivsest kontserttegevusest siinmail. Ja üllataval kombel ka kõnealusest plaadist, koos Jaapani indie-bändiga Tenniscoats väljaantud «Yaki-Läkist», mille üllitas viljandimeelne väikefirma Õunaviks.

See on natuke nagu Jaapani ja natuke nagu Eesti plaat. Päris täpselt aru ei saa, kumma oma rohkem, kas Ramo või Tenniscoatsi. Ja see mittearusaamine on mõnus, mitte häiriv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles