Politsei tabas suusaraja lõhkujad

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva õhtupoolikul said politseinikud kätte kaks noormeest, kes rikkusid Viljandi terviserajal mopeediga sõites suusajälge.
Kolmapäeva õhtupoolikul said politseinikud kätte kaks noormeest, kes rikkusid Viljandi terviserajal mopeediga sõites suusajälge. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kolmapäeva õhtupoolikul said politseinikud kätte kaks noormeest, kes rikkusid Viljandi terviserajal mopeediga sõites suusajälge.


Viljandi politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul määras politsei täiskasvanud noorukitele kiirmenetluse korras rahatrahvi.



«Tuletame meelde, et terviserajal ei ole lubatud mootorsõidukitega liigelda ning rada lõhkuda,» lausus Lall. «Jäägu see ikka lastele ja kõigile viljandlastele turvaliseks talverõõmude nautimise kohaks. Politsei tänab kodanikke, kes teatavad sellistest rumalatest inimestest.»



Viljandi spordikeskuse direktori Mati Jürissoni andmetel lõhuti terviseraja suusajälge kahel korral ka jõulude paiku, kui keegi maasturiga Järveotsa obeliski juurde sõitis. Ühel korral oli džiibijuht rajale läinud lasteia juurest, teisel juhul Riia maantee lõpust.



Jürisson rääkis, et praegu pole rada parandada väga raske. Piisab sellest, kui lumi traktoriga ära siluda ja jälg uuesti sisse lõigata. Kehvade lumeolude korral masinatööst ei piisa ja tuleb tublisti labidat liigutada.



Spordikeskuse juhi andmetel rikutakse tavaliselt terviseraja linnapoolset osa. ««Julged» mehed käivad pimeduse varjus kiiruskatseid tegemas,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles