Maailmaklassi mees kimbutas Ainjas koduseid tippe

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Ainja motokrossirajal teoks saanud «TOP 200» sarja eelviimasel etapil oli tugevaima sõidu parim tänavuste enduuro maailmameistrivõistluste hõbemedalimees Aigar Leok. Pilt on tehtud mullu Ainjas peetud Eesti meistrivõistluste etapil.
Laupäeval Ainja motokrossirajal teoks saanud «TOP 200» sarja eelviimasel etapil oli tugevaima sõidu parim tänavuste enduuro maailmameistrivõistluste hõbemedalimees Aigar Leok. Pilt on tehtud mullu Ainjas peetud Eesti meistrivõistluste etapil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Enduuro maailmameistrivõistluste hõbemedalimees Aigar Leok näitas laupäeval Karksi valla krossirajal kõrget klassi ning jättis tugevad konkurendid selja taha.

Eesti motokrossi karikavõistluste asemel sellest hooajast käivitatud sari «TOP 200» on leidnud sõitjate seas sooja vastuvõtu. Laupäeval Ainjas asetleidnud etapil startis eri tugevusgruppides üle 120 osaleja.

Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni motokrossi komisjoni tööd juhtiva Martin Arumäe selgitust mööda ühendab «TOP 200» sari harrastajaid ja tippsõitjaid ning osalejad jagatakse kas eelmiste etappide või ajasõitude põhjal viide tugevusklassi. Hooaja kokkuvõttes jagatakse 200 edukamale medalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles