Sügislehed kiusavad Mustla kaunist kodu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naima Pless on hädas sügisese lehesajuga. Tema aed on kolmest küljest piiratud lehtpuudega, mis ei jää enam tema krundile ja seetõttu ei saa neid ka maha võtta.
Naima Pless on hädas sügisese lehesajuga. Tema aed on kolmest küljest piiratud lehtpuudega, mis ei jää enam tema krundile ja seetõttu ei saa neid ka maha võtta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaks Tarvastu valla kauni kodu kodu konkursil tunnustatud naabrit on hädas  lehtedega, mille tuul naabruses kasvavatelt puudelt nende aeda kannab.

Tarvastu vallavanem Alar Karu ütles, et probleem on üleval olnud mõni aasta. «Mõlemad naabrid hoiavad oma kodu hästi korras ja väga ilusana ning tegu ei ole lihtsalt naabritevahelise kaklusega lehtede pärast,» lausus ta.

Vallavanem rääkis, et kindlasti on kauni kodu tiitli saanud Naima Plessile oluline iga leht kokku korjata, aga tema naaber Einar Vesterinen soovis maja ehitada just suurte puude alla, muidu oleks ta võinud ju selle põllu peale teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles