Bändide päev peab juubelit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malle Alle­se
Malle Alle­se Foto: Elmo Riig / Sakala

Alanud on registreerimine 15. Viljandimaa bändide päevale. Bändid astuvad lavale 13. veebruaril Viljandi kultuurimajas ning oma osavõtust on neil võimalik teada anda 22. jaanuarini.


Oodatud on kõik Viljandimaal tantsumuusikat viljelevad ansamblid, orkestrid, duod ja üksikesinejad. Iga osaleja saab 20 minutit esinemisaega.



«Sel aastal on kohustuslik üks sõbralugu, sest üritus on ju vahetult enne sõbrapäeva,» rääkis päeva korraldaja Malle Allese. «Esitatava kava põhikriteerium on ennekõike tantsitavus.»



Välja antakse bände tutvustav brošüür, millesse on oodatud info kõikide meie maakonnas tegutsevate ansamblite kohta ja seda sõltumata osalemisest bändide päeval. Selleks palutakse saata foto, paar-kolm lauset tutvustuseks, koosseis ja kontaktandmed 20. jaanuariks aadressil malle@viljandikultuurimaja.ee või tuua need Viljandi kultuurimajja. Täpsemat infot saab kultuurimajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles