Koolihoonele ostuhuvilisi polnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VILJANDI, EESTI, 21AUG13
Täna käisid müügis olevat Viljandi Paalalinna kooli väikest maja kiikamas justiitsministeeriumi ametnikud, sest küpsemas on plaan luua suur kohturegister ning selle asukohana on kaalutud Viljandit.
 ELMO RIIG/ SAKALA
VILJANDI, EESTI, 21AUG13 Täna käisid müügis olevat Viljandi Paalalinna kooli väikest maja kiikamas justiitsministeeriumi ametnikud, sest küpsemas on plaan luua suur kohturegister ning selle asukohana on kaalutud Viljandit. ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus võttis esmaspäevasel istungil vastu otsuse panna teist korda enampakkumisele Suur-Kaare tänav 33 asuv endine Paalalinna kooli väike maja. Enampakkumise alghinnaks määrati 100 000 eurot.

Suurest huvist hoolimata esimene võõrandamine ebaõnnestus. «Huvi tunti nii elamu- kui äripinna arendamise vastu, kuid ühtegi pakkumist ei tehtud,» tõdes linnavalitsuse linnavara peaspetsialisti Andres Makku.

Suure-Kaare tänav 33 hoone pindala on 2603ruutmeetrit ning maakasutuse sihtostarve on sotsiaalmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles