Eesti Energia paneb leivad postkontoriga ühte kappi

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu asub Viljandi postkontor veel Anttila majas, aga 1. novembrist kolib see koos Eesti Energiaga suurematesse ruumidesse Centrumi keskuses.
Praegu asub Viljandi postkontor veel Anttila majas, aga 1. novembrist kolib see koos Eesti Energiaga suurematesse ruumidesse Centrumi keskuses. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandis Posti tänaval asuv Eesti Energia büroo suletakse vähese külastatavuse ning kulude kokkuhoidmise tõttu ning novembrist hakkab elektrifirma oma teenuseid pakkuma Eesti Posti uues kontoris Centrumi keskuses.

Ettevõtte saadetud pressiteates sõnas müügi ja teeninduse direktor Sten Argos, et elektrilepinguid puudutavate päringute arvu alandamine on ootuspärane trend. «Enamikul klientidel on elektrileping olemas, lepingu pikendamiseks on võimalik ka mitte midagi teha ning küsimuste korral eelistatakse ühe sagedamini klienditelefoni või e-posti,» rääkis Argos põhjustest, miks elektrimüüki puudutavad päringud büroodes on langustrendis.

Kolimine klientidele suuri muudatusi ei too

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles