Mullune neljas ihkab tagasi esikolmikusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014. aasta Eesti käsipalli meistriliigas teeb kaasa kaheksa meeskonda, kes tutvustasid end teisipäeval peetud pressikonverentsil.
2014. aasta Eesti käsipalli meistriliigas teeb kaasa kaheksa meeskonda, kes tutvustasid end teisipäeval peetud pressikonverentsil. Foto: Eesti käsipalliliit

Kolmapäeval visatakse Eesti käsipalli meistriliigas pall mängu. Tänavu lähevad oma eesmärki täitma kaheksa meeskonda. Üle mitme aasta on kõrgliigas esindatud taas ka pealinn, meistrisarjaga liitus Riho-Bruno Bramanise juhendatav Audentese meeskond.

Kuldmedali eest heitlevad tänavugi vanad rivaalid Põlva Serviti ja Kehra/Horizon Pulp&Paper. Tiitlikaitsja Serviti on tänavu palganud oma ridadesse leedulase Grazvidas Sereicikase, Kehra ootab ukrainlasest joonemängija Viktor Skripakiliitumist.

Serviti treeneri Kalmer Mustingu sõnul ei ole leedulane veel meeskonda sulandunud, kuid töö selle nimel käib. Kehra juhendaja Jüri Lepa hinnangul jättis aga Skripak Tallinna turniiril hea mulje, seega loodab ta ukrainlasest tõhusat abi.

Kevadel pronksmedali pärast tulise lahingu pidanud Viljandi HC ja Viimsi/Tööriistamarket on mõlemad ilma jäänud oma liidritest, Kristo Voika siirdus Soome Riihimäki Cocksi võistkonda ja Jürgen Rooba Kehrasse. Küll aga tõdesid mõlemate võistkondade esindajad, et kolmas koht on jätkuvalt eesmärk.

«Panustame ühtlasele meeskonnale, kus liidrit polegi,» sõnas Viimsi mängija Rasmus Peterson. Sama meelt oli ka Viljandi peatreener Marko Koks, kelle kinnitusel panustati mullu isegi liialt Voika peale. Nüüd peavad ka teised mehed senisest enam vastutust võtma.

Ülejäänud neli esindust võtavad sihiks tugevamatele võimalikult palju peavalu valmistada. SK Tapa peatreener Elmu Koppelmann tõdes, et temal oli seekord üsna keeruline võistkonda kokku saada, sest mitu meest on kimpus vigastusega, samuti lahkus paar mängijat teise klubisse. Aruküla ridu tugevdab seni Kehrast esindanud Jorma Käsper.

Värska Originaali noormeeste eesmärk on pääseda Põlva esindusmeeskonda ehk Serviti koosseisu. Kalmer Mustingu sõnul on mõni noormees ka meistermeeskonnas juba kaasa mänginud ning aasta pärast loodab ta sealt kindlasti Servitile väärikat täiendust.

Viljandi HC peab oma esimese kohtumise kolmapäeval kell 19 Viljandi spordihoones SK Tapaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles