Karksi mehed käivad öösiti vargapatrullis

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valla elanikud on nõuks võtnud piirata sissemurdmisi ja luuramisi, mida on nende andmetel viimastel nädalatel toime pandud hulgi. Kesköisel koosolekul jagasid patrullijad vanas bensiinijaamas ära valla külad, kuhu keegi reidile sõidab.
Karksi valla elanikud on nõuks võtnud piirata sissemurdmisi ja luuramisi, mida on nende andmetel viimastel nädalatel toime pandud hulgi. Kesköisel koosolekul jagasid patrullijad vanas bensiinijaamas ära valla külad, kuhu keegi reidile sõidab. Foto: Erakogu

«Parem kulutan bensiini, kui lasen endal garaaži tühjaks varastada,» on seisukoht, millest lähtudes on paarkümmend Karksi valla elanikku viimased poolteist nädalat öösiti patrullimas käinud.

Kell lõi südaööd ning esmaspäev vahetus teisipäevaks. Karksi-Nuia piirile, mahajäetud bensiinijaama oli selleks ajaks kogunenud 13 autot mõnekümne patrullijaga ja algas öine ringsõit, et võidelda varguste jätkumise vastu.

Taluhoovidest on minema viidud vara, mille maksumuseks hindasid patrullijad 500 — 30 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles