Tulge varasügisesse Viljandisse koos muusikaga jalutama!

, üks «Viljandi Music Walki» korraldajaid
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondase keskuse hoovi astudes hakkas korraldajatel vaimusilmas kohe Imandra Lake aianurgas mängima.
Kondase keskuse hoovi astudes hakkas korraldajatel vaimusilmas kohe Imandra Lake aianurgas mängima. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi on selles mõttes eriline linn, et siin on tugevalt esindatud mitu muusikaskeenet. Pärimusmuusika pealinn on ta niikuinii, aga keeb ka džässielu ning Eesti kõige suuremat ja kvaliteetsemat rokifestivali korraldatakse samuti siin.

Samas pole indie-muusikat Viljandis viimasel ajal üldse kuulda olnud. Veel mõni aasta tagasi kuulus see linn indie-bändide plaadiesitlustuuride kohustuslikku kolmikusse Tartu ja Tallinna kõrval. Nüüd kurdavad kontserdikorraldajad, et publik on kokku kuivanud ja ei leidu ka sobivaid esinemispaiku.

Viljandi patriootide ja indie-muusika fännidena otsustasime katsetada, kas siin ei anna tõesti midagi ära teha. Et oleks lõbusam, lisasime oma üritusele mängulise elemendi. Teoks saab festival, mis toimub ühel päeval, aga eri kohtades ning on üles ehitatud marsruudina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles